wtorek, 24 października 2017

Kom til spillet: en basketballguide

Mens du spiller basketball, er målet bedre og bedre. Å si dette, vil du gjerne lære noen tips og triks for å hjelpe deg med å komme deg ut? Fortsett å lese for å finne ut mer flott informasjon, slik at du kan ta disse andre spillerne til skolen.

Du passerer aldri ballen og beveger deg ikke. Dette er den vanligste feilen som er gjort av disse nye spillerne i basketball. Når du passerer ballen, må du jobbe for å komme til den beste posisjonen som kan omdirigeres eller for å bryte av rebound.

Hopp naturlig når du skyter ballen. Ikke overdriv eller kast bort banebanen fra veien. Lær denne teknikken ved å gjøre det i slowmotion under treningsøkter. Hopp vertikalt og slipp ikke ballen til du når toppen av hoppet.

Det er viktig å vite riktig måte å glide på. Reflektering av passasjen til mottakeren skal ligge i midjen. Det er klokt å få ballen til å rebound rundt 75% til mottakeren. På samme tid ta hensyn til eventuelle andre eksterne faktorer som kan påvirke kurset.

Når du dribler, må du sørge for at du bruker fingrene i stedet for fingrene. Dette gir deg mye mer kontroll over ballen. Bruk av hånden kan føre til at ballen rammer feltet, mens fingrene holdes under kontroll når du må gå.

Hvis barnet ditt har problemer med å lære å spille basketball med fingrene, kan du prøve å bruke naugahydehansker. De vil hjelpe dem med å lære riktig dribling fordi de tvinger dem til å bruke fingrene i stedet for palmer. Til slutt vil du lære å bare bruke håndleddene og fingrene dine. Hansker kan bli funnet i sportsartikler eller online.

Forbered deg på basketball sesongen, kom med basketball så ofte som mulig. Ta et øyeblikk å kaste ballen fra den ene siden til den andre, og til og med skru den om på ryggen. Målet ditt er å forbedre din hånd / ball koordinering slik at ballen føles som om det var en del av deg.

Spør dine kolleger som beundrer sine ferdigheter. Du vil mest sannsynlig se hva du gjør best. Det kan hende at du er rask på føttene, eller at du alltid er der for å få dem tilbake. Lær hva andre tenker på sine naturlige evner og sørg for at de fremdeles utvikler disse ferdighetene.

Hvis du vil forbedre bildet ditt med et skudd, prøv å skyte med et frispark med lukkede øyne eller med lukkede øyne. Andelen frie kaster skal være ganske bra før du prøver det. Men så snart du bestemmer deg, kan du bruke denne teknikken til å engasjere seg i jevn og instinktiv bevegelse med skuldrene og kroppen din. Bare husk å gjøre det selv i treningsstudioet for å ikke skade noen eller ødelegge vinduet.

1 komentarz:

  1. [Download] $12,234 within 2 months BETTING Program?

    Let me tell it straight.

    I dont care about sports. Shame on me but I dont even know the basketball rules. Never cared less.

    I tried every thing from forex & stocks to internet systems and affiliate programs.. I even made some money but then lost it all away when the stock market went south.

    I think I finally found it. DOWNLOAD Now!

    OdpowiedzUsuń